De Groots Voorpret is begonnen!

guus grootsHet is bijna zover! Over twee dagen barst het Groots Overzee feest los op Curaçao en zullen Guus Meeuwis, zijn band én de support act het podium op het witte strand van Kokomo Beach betreden. Maar wie is toch die support act…?

 

“Ik vind het altijd leuk om jong talent een podium te bieden en heb van ons vorige bezoek aan het eiland geleerd dat Curaçaose nachten misschien nog wel langer duren dan de Brabantse. Daarom hebben ik besloten om deze Groots Overzee editie niet een vóórprogramma maar een náprogramma aan de lineup toe te voegen. Vol trots mag ik aankondigen dat het DJ duo Manuel Broekman & Géza Weisz de avond naar huis zullen brengen.” vertelt Guus.

De Groots Overzee concerten vormen traditiegetrouw ook een voorproefje voor de concerten in het Philips Stadion. Hoewel nog ver weg, heeft Guus al laten weten dat de 11 e editie van zijn Groots met een zachte G concerten méér dan ooit de geuzentitel ‘Zomercarnaval’ zal uitdragen.

“Ik heb lang gedacht dat ik na 10 jaar in het stadion zou stoppen, maar ik merk aan alles dat de rek er nog lang niet uit is. Het lijkt elk jaar alleen maar gaver te worden! Het enthousiasme vanuit de band, bij mezelf en vooral ook bij het publiek is nog zó groot. Elk jaar weer vormen de Groots met de zachte G concerten het hoogtepunt van het jaar. Daarnaast zei mijn broer geheel terecht dat een 10-jarig jubileum natuurlijk fantastisch is, maar dat we in Brabant eigenlijk pas de kurken laten knallen bij 11; het gekkengetal. Daar kon ik niks tegenin brengen.” aldus Guus.

Kaartverkoop; http://www.ticketmaster.nl/artist/guus-meeuwis-groots-met-een-zachte-g-tickets/961343?camefrom=modestus-banner-groot_met_een_zachte_g-060615-2&brand=nl_guusmeeuwis2016