‘De angst voor het gemis’ goed verwoordt door Frank van Etten.

frank van etten niet meerHartverscheurend bezingt Frank van Etten de angst voor een leven zonder zijn vader op zijn nieuwe single ‘Hoe zal ’t zijn?’. Het zijn z’n eigen woorden en het is z’n eigen muziek. Met dit oprechte levenslied bewijst deze populaire artiest tot de grootste volkszangers van Nederland te behoren.

Frank’s doodzieke vader vertelt hem, dat de pijn ondraaglijk is geworden en dat hij, met hulp van zijn arts, over 3 dagen uit het leven zal stappen.  Frank van Etten uit z’n gevoelens in een, nu al, legendarisch lied, dat hij, direct na dit dramatische bericht, zeer geëmotioneerd maakte in zijn eigen studio. Hij zal het al snel moeten leven zonder ‘zijn goede vader, zijn beste manager en zijn allergrootste vriend’, hoe zal dat zijn?

De begeleidende clip, gemaakt door het team van zijn huidige manager Willie Oosterhuis, i.s.m. regisseur/cameraman Frank Swenne van Apex AV, vertelt het eerlijke verhaal van de laatste dagen en uren. De strijd van elkaar liefdevol loslaten van vader Ton en zoon Frank van Etten is inderdaad hartverscheurend, maar ook intens mooi! Eerlijker dan dit kan niet. Elke zoon zou wensen dit grootse eerbetoon te kunnen maken voor zijn vader. Frank van Etten doet het! De single is 6de (!) hit van Frank van Etten’s succesvolle album ‘Niet meer die man van toen’, uitgebracht op het NRGY label.

https://itunes.apple.com/album/hoe-zal-t-zijn/id974652218?i=974652231&ign-mpt=uo%3D5