DANNY TEMMING – KOM DAN MAAR NAAR ‘T CAFÉ

Danny Temming Kom dan maar naar ’t caféWie kent ze niet? De gezellige en feestelijke meezingers als ‘Ik mis je voor geen meter’, ‘Alles in het leven duurt maar even’, ‘Ik ben gewoon Danny Temming (Badr hari)’, ‘Denk maar niet dat ik verander’ of wat te denken van ‘k Wist niet dat je kwaad werd’. Liedjes uit de hoge hoed van de altijd goedlachse “clown van het circus” Danny Temming.

Hij, die met verve de rol van die clown speelt in de nieuwe videoclip van zijn zus Erna. De in 1973 geboren, getogen en nog steeds in Utrecht woonachtige volkszanger, maakte eerder dit jaar een muzikaal uitstapje met zijn reggae-achtige zomersingle ‘Fenne’ maar stapt nu het feestgedruis weer in met zijn nieuwe single!

Het was volgens de olijke zanger de hoogste tijd om weer met een -echte Danny Temming- op de proppen te komen: “De opdracht naar mijn vaste producer Frank Verkooyen was dan ook om na mijn uitstapje met de single ‘Fenne’ terug te keren naar feest”, zo vertelt de Utrechter. Zijn nieuwe single ‘Kom dan maar naar ’t café’ is een lied voor al zijn vrienden, familie en zijn vrouw want als zij iets van de zanger willen hebben dan zal dat uit ’t café komen waar hij zich op dat moment bevindt. “Feest, gezelligheid, gimmick en een echte kroegenplaat waar mensen zich mee kunnen identificeren”, aldus Danny. Deze stampende vrolijkmaker verschijnt via de Nationale Artiesten Parade en zal zowel het publiek als de zanger zelf weer veel plezier en vertier gaan opleveren. “Lekker veel optreden, nieuwe liedjes maken en hopelijk dat langverwachte duet met mijn zus een keer opnemen, dat zijn mijn doelen voor de nabije toekomst”! Was getekend; Danny Temming!