Chris lanceert solo single !!

chris als je gaatElk afscheid is een nieuw begin! Op 1 november zal ‘Nog Een Keer Samen’, het laatste album van DuoNL worden gepresenteerd in Helmond. Bij diezelfde gelegenheid lanceert Chris, de vrouwelijke helft van DuoNL, haar eerste solosingle getiteld: ‘Als Je Gaat’. Chris, een nieuwe naam in de Nederlandse muziek maar tegelijk dus ook een vertrouwd gezicht!

Al sinds haar 14e staat Christianne, wat haar volledige naam is, op de vaderlandse podia. Dit deed zij destijds solo, bij diverse bands maar ook deel uitmakend van een duo samen met Dikke Leo. Vanaf 2007 ontstaat echter duo Chris & Williejan dat later in 2010 overgaat in DuoNL.
Vijf jaar later, mede om gezondheidsredenen, zet Williejan nu een stapje terug om ruim baan te maken voor de ontwikkeling van de solocarrière van Chris, in wie hij heilig gelooft! Achter de schermen zal Williejan van der Linden zijn vrouw gewoon blijven bijstaan met o.a. het schrijven van liedjes. Zo is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse bewerking van het nummer ‘Wenn du gehst’ van de Oostenrijkse zangeres en actrice Simone Stelzer. Een sfeerrijk en gevoelige mid-tempo liedje dat de Nederlandse titel ‘Als Je Gaat’ meekreeg. Het nummer lag al een tijdje op de plank en ofschoon deze ballade in het verlengde ligt van de vertrouwde DuoNL-stijl met meest mooie levensliedjes, wil Chris zich in de toekomst nadrukkelijk gaan richten vlotter repertoire.
De CD single ‘Als je gaat’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.