Caelestis goed van start.

caelestisHet Nederlandse duo Caelestis bestaat uit de zangers Johnny Bolk & Arjan Venemann. De heren hebben de handen ineen geslagen op het gebied van de Schlagermuziek. De Schlagermuziek is in Duitsland nog steeds populair, dus waarom proberen we daar niet iets te doen was het idee.
Wat ze doen zijn, naast eigen Duitstalige en Nederlandstalige, nummers, medley’s van de bekendste Duitse schlagers ten gehore te brengen. Een groot meezingfestijn dus.

De eerste single “Du hast meine seele beruhrt” is geschreven door Dennie Christiaan en de muziek is van Edwin van Hoevelaak. De nummers worden in samenwerking geproduceerd door Van Hoevelaak en AV audio producties. De bedoeling is dat Caelestis voornamelijk in Duitsland zal optreden, maar na het verkondigen van het idee zijn de eerste boekingen ook al in Nederland binnen gekomen. De debuut single zal 24 oktober tijdens Caelestis und freunde bij Maxx Hoogeveen (kaarten te bestellen via eventics.nl) ten gehore worden gebracht.

 

calestis hoogeveen
Caelestis is afgelopen week naar Oostenrijk om voor een Oostenrijkse tv producent een clip te maken voor de single, die behalve Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, ook in Nederland te zien zal zijn. Kijk 15 november naar ‘Auf get’s mit Dorethy’ op RTV Oost voor de primeur.

 

Verdere info, of Boekingen op: Facebook pagina: Caelestis Of: www.arjanvenemann.nl , twitter @ArjanVenemann / Facebook Arjan Venemann Of: www.johnnybolk.nl , twitter @JohnnyBolk / Facebook Johnny

caelestis en friend 7 nov

 

 

 

 

 

 

.