Bijzondere vriendschap tussen Dirk Meeldijk en Yosee

dirk yoseeHet is heus niet altijd haat en nijd in het artiestenwereldje, zoals vaak beweerd wordt. De meeste artiesten gaan als goede collega’s met elkaar om, en tussen sommige artiesten ontstaat zelfs een warme vriendschap. Een mooi voorbeeld hiervan zijn Hillegommer Dirk Meeldijk en de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee.

Dirk Meeldijk kennen we van hits zoals “Ik Hou Van Het Leven”, “Vier Zomers Lang”, “Ik Hou Van Jou” en hij scoorde recentelijk met “Waarom Laat Je Mij Alleen?”. Yosee wist eveneens met singles als “1000 Dromen Ver”, “Pretjes In Je Ogen”, “Amore Mio” en haar nieuwste schijfje “Al Die Lange Nachten” mooie successen te boeken. In de loop der jaren kwamen Dirk en Yosee elkaar met grote regelmaat tegen tijdens optredens in het land, en zo ontstond uiteindelijk een hechte vriendschap. Tegenwoordig zitten Dirk Meeldijk en Yosee ook nog eens op het zelfde platenlabel, Hit It! Music.
Toen Dirk onlangs op zoek was naar een tegenspeelster voor de videoclip van zijn nieuwe, binnenkort te verschijnen, single hoefde hij dan ook niet lang na te denken wie hij hiervoor wilde vragen; dat moest Yosee zijn. De goedlachse Yosee zei dan ook meteen volmondig “ja” op Dirk’s verzoek. “Dirk is een geweldige kerel. Je kunt ontzettend met hem lachen en hij is oprecht. Ik vind het tevens een fantastische zanger, dus ik was meteen vereerd toen hij me vroeg om mee te spelen in zijn videoclip. We hebben veel plezier gehad tijdens de opnames.” aldus Yosee.
De videoclip is geschoten door Redgellmedia in en rondom Ons Cafeeke in het Brabantse Oss. Het resultaat zal binnenkort op de videokanalen te bewonderen zijn.