BEN & CARMEN STENEKER bij Frans op den Bult

steneker 22-10-10_069-2Op zondagmiddag, 18 oktober is er bij het bekende Wegrestaurant/Zaal Frans op den Bult in Deurningen een gezellige middag met optredens van Ben Steneker en zijn dochter Carmen. De aanvang is 15.00 uur en de zaal is geopend vanaf 14.30 uur.
Kaarten hiervoor kan men reserveren via 053-5696878 of per mail: b.p.steneker@home.nl Ook zijn er ’s middag vanaf 14.30 uur kaarten aan de zaal verkrijgbaar De voorkeur gaat echter uit naar vooraf reserveren.

Het bekende Duo uit Haaksbergen heeft in vele landen opgetreden in volle stadions en grote Music Halls en …. op 18 oktober bij Frans op den Bult, gelegen aan de oude rijksweg van Hengelo naar Oldenzaal.

In ons land wordt Ben Steneker wel de Nestor van de Country Music genoemd omdat hij als een van de eersten deze muziekstijl in ons land introduceerde.
In 1980 trad hij voor het eerst op in de USA en was er inmiddels 40 keer te gast op grote Festivals in o.a. Nashville, Florida, Avoca, Indianapolis en LeMars, Iowa.
Hij ontving er meerdere Awards en deed er radio- en TV-optredens. Hij deelde podia met Johnny Cash (Ahoy), Freddy Fender, Lynn Anderson, Billie Jo Spears, Wanda Jackson en de Bellamy Brothers,
In ons land ontving hij van de TROS de TROSCAR-AWARD en werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. In Wenen kreeg hij de Lifetime Achievement Award voor zijn jarenlange inzet voor Country Music.

Sinds 2000 treedt Ben op met dochter Carmen en er werden 5 duetten CD’s en DVD’s uitgebracht. In Engeland zijn ze regelmatig te zien op Sky TV met clips en naar aanleiding van enthousiaste reacties van de kijkers staan ze nu vaak op Festivals in Engeland en Ierland.
In Oostenrijk wonnen ze dankzij het stemmen van de fans de Golden Country Award 2013. Er waren 130 genomineerden uit Europa.
In 2014 zijn ze een uur te gast geweest in het TV-programma “ Tijd voor Max “ en op 22 oktober zijn ze uitgenodigd in het radio-programma De Tineke Show op Radio 5. Op 18 oktober kan men bij Frans op den Bult een gezellige middag verwachten in ongedwongen sfeer. (foto; hardy klink)