12x Symphonica in Rosso voor Marco Borsato

marco bors 3 mrt rossoToen Marco Borsato Symphonica in Rosso aankondigde en vertelde dat ze met twee shows de verkoop in zouden gaan was de zanger zeer blij, maar vond hij het ook erg spannend. Marco; ” In mijn vak is niets vanzelfsprekend, zeker het uitverkopen van grootse shows niet! Natuurlijk hoop je dat het goed gaat, dat mensen graag naar je komen kijken en een kaartje voor één van de shows willen bemachtigen.

Marco verder;
De stormloop op kaarten die plaatsvond had niemand verwacht, ik al zeker niet. Binnen korte tijd na het on sale gaan waren de eerste twee shows volledig uitverkocht! Nog geen vier uur na het toevoegen van show 3 en 4 konden we show 5 en 6 al aan de kaartverkoop toevoegen en ook die waren al snel uitverkocht… We konden dit najaar geen beschikbare data meer vinden en gingen door in februari 2016. Show 7, 8, 9 en zelfs 10 volgden, waarbij die laatste een matinee is, een middagvoorstelling dus. Uiteindelijk werden het ELF Symphonica’s, wie had dat kunnen denken!

En zojuist hebben we de lijnen van show 12 opengegooid! In samenwerking met de Staatsloterij en de Telegraaf maken we ons op voor de Gran Finale!

Ik weet niet wat me overkomt, het is zó bijzonder maar tegelijkertijd zo onwerkelijk dat er zoveel animo voor deze shows is. Ik ben euforisch, kan ik jullie vertellen! Veel mensen die de afgelopen week mijn concert bezocht hebben voelen de behoefte om nog een keer te gaan. En ook zijn er nog altijd mensen die er net naast grepen. Zo fijn dat ik nu in die behoefte kan voorzien!

Dit is wel de allerlaatste Symphonica in Rosso van deze reeks! Er komen géén data meer bij. Twaalf shows, niet te geloven!

marco bors 3 mrt rossoVrijdag 23 oktober 2015    UITVERKOCHT
Zaterdag 24 oktober 2015   UITVERKOCHT
Dinsdag 27 oktober 2015   UITVERKOCHT
Woensdag 28 oktober 2015   UITVERKOCHT
Zaterdag 31 oktober 2015   UITVERKOCHT
Zondag 1 november 2015   UITVERKOCHT
Woensdag 24 februari 2016   UITVERKOCHT
Donderdag 25 februari 2016   UITVERKOCHT
Zaterdag 27 februari 2016   UITVERKOCHT
Zondag 28 februari 2016 (aanvang: 15.30 uur) UITVERKOCHT
Woensdag 2 maart 2016  NAGENOEG UITVERKOCHT!

DONDERDAG 3 MAART 2016 NU IN DE VERKOOP! KLIK HIER

Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 49 en € 59  

Kaartverkoop via Ticketmaster.nl
(En dus niet via welke andere aanbieder dan ook, je betaalt veel meer voor je kaartje en krijgt niet de garantie dat je die kaarten ook werkelijk zult ontvangen!)