Zangeres Sasja Brouwers trekt de stekker eruit?

sasja brouwers alles wat je zeiVanaf 2011 brengt ze met regelmaat singles uit. Sasja; “Als team probeer je een weg te vinden qua stijl, qua muziek, qua uitstraling. Het is heel on-Nederlands om uit te spreken dat je graag een hit wilt. Vele artiesten denken dat wel, maar oh wee als je het hardop zegt. Ik doe dat wel.

Niet om BNer te zijn maar puur en alleen omdat ik meer mensen wil bereiken met mijn muziek en daardoor meer door het hele land kan optreden en mensen blij kan maken. Dàt is mijn doel!” aldus Sasja.  In 2016 trekken we de stekker eruit en wel op een heel bijzondere manier: Sasja Brouwers Unplugged……met live band COZY!!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=giHcEwsRDcQ&feature=youtu.be

 

Het is allemaal begonnen met de Radio NL camping toer in 2012. Sasja werd daar uitgenodigd als gast om akoestisch nummers te spelen bij een kampvuur die ze normaal niet bij optredens doet. Zo zong ze ‘Dochters’ van Marco Borsato en zelfs ‘1 wereld’ van Jeroen van der Boom en ‘Mona Lisa’ werden in een akoestisch jasje gestoken door Cozy. Daarna speelde Sasja weer samen met deze geweldige muzikanten op de single release party van ‘Ademloos’. Het idee was geboren om dat ‘ooit’ een keer in het land te doen en in 2016 komt deze droom van Sasja uit.
“De reacties op de Zomertoer en de single release waren geweldig. Ik ben op mijn 13e begonnen bij een talentenjacht met live band, daarna ‘Cyrano de Musical’ met orkest en ik heb een paar keer mee gespeeld in een band, door het hele land. Er gaat niets boven LIVE band. Maar al snel trek je door het land met een tape-act. Ook geweldig, maar mijn muzikale hart gaat open als ik begeleid wordt door muzikanten. Maar het was commerciëler om dat niet te doen. Nu ik voorbij de 40 ben ga je denken…..wat wil ik nou het aller liefste? Commercieël of niet? En dàt is dus op pad met live muziek, een band, goeie muzikanten. We hebben gekozen voor zondag 14 februari 2016 en zijn druk bezig met een mooie locatie”.

 

 

.