Wim Florack’s nieuwe single een juweeltje !

wim florack Mooiste-Meisje-van-de-WagenvoorWim Florack is in 1989 geboren in Oosterhout. Daar stond hij al vanaf zijn tiende voor de spiegel te oefenen. Het coverbandje Starlight Team werd opgericht dat echter op aandringen van Wim ’s ouders later weer werd opgeheven. Wim moest zijn aandacht namelijk bij school houden, zo vonden zij! Maar het spreekwoordelijk bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Wim Florack moest en zou de bühne weer op. Op 16-jarige leeftijd regelde de Brabander dat zijn eerste single gefinancierd zou worden in ruil voor werkzaamheden op de Tilburgse kermis. Zijn ouders gingen schoorvoetend akkoord, mits Wim zijn school zou afmaken
Inmiddels is de geliefde zanger 25 jaar, heeft hij al diverse nummers mogen uitbrengen waaronder de hitsingle ‘Alles Alles Alles’ maar ook ‘Hoe zou het anders zijn gegaan’, ‘Zon zee en strand’, ‘Leuke meiden’ en ‘Mijn koningin’ staan op zijn naam net als het album ‘Jij bent wat ik verloor’. Wim Florack staat bekend als een verfijnd vocaal talent en dat komt bij zijn nieuwe single ‘Het mooiste meisje van de wagen’ meteen weer goed naar voren. Dit nummer dat op 14 september bij het BumaNL-festival door het Demo-panel wordt beoordeeld, is een pakkende gipsyswing meezinger over die prachtige jonge dame van het kamp. Probeer bij deze swingende uptempo plaat dat verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label, maar eens stil te blijven zitten.. dat gaat echt niet lukken! Een prachtige clip met bijpassende beelden is opgenomen door Robert RTV.
Meer over deze zanger is te vinden via; http://www.wimflorack.com/