Wereldhit uit Saturday Night Fever in Nederlands jasje

jennifer als ik jou“ Alleen jij” en “Wat ik ook doe” waren nummers waarmee Jennifer Berton zich een plaats heeft weten te verwerven in de showbizz. In Vlaanderen is ze al een veel gevraagde zangeres en ook in Nederland weten ze inmiddels wie Jennifer is. Haar vorige single “ Wat ik ook doe” stond stevig in de rotatie bij alle radiozenders.

En dat succes wil ze graag evenaren of natuurlijk het liefst overtreffen met de vandaag verschenen single “ Als ik jou niet heb” .
Een Nederlandse vertaling van de klassieker “ If I can’t have you” van Yvonne Elliman (uit de film Saturday Night Fever) later ontelbare keren gecoverd met natuurlijk als mest bekende de uitvoering van Kim Wilde.
En nu anno 2015 een Nederlandstalige versie waarmee Jennifer Berton opnieuw een hooi doet naar de hitlijsten. Stomend – Sterk en Dansbaar dat zijn de woorden welke passen bij deze uitvoering waarvan David McCullen de producer is. Naast de Nederlandse versie staat op de single ook de Engelse versie. Vanaf vandaag volop verkrijgbaar als cd – download en via streaming