“Waar ben je nu”, een nieuwe indringende single van Karin Goverde

karin goverde waar ben je nuMet deze opvallende nieuwe single van Karin Goverde, geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, laat Karin haar totale veelzijdigheid zien en horen. De behoefte om dingen uit het leven in haar eigen taal te zeggen, te zingen en te delen, heeft ertoe geleid dat zijzelf in de pen is geklommen…..en gelukkig.
Het is een verrijking voor de Vaderlandse Muziekindustrie en waaruit vele mensen hun troost of herkenning zullen halen.

Het is vreselijk iemand te moeten missen waar je veel van houdt. In deze single neemt Karin je mee in het verdriet, het gemis, de vragen en de antwoorden die met dit leed samengaan. Het overlijden wordt door Karin bezongen als een einde dat geen einde is.
De tekst en de muziek zijn door haarzelf geschreven. “Waar ben je nu” raakt je diep en is bedoeld als troost en steun voor mensen die een dierbare hebben verloren en om stil te staan bij wie je in de kern werkelijk bent.

Eind 2014 maakte Karin een verandering in haar artiestencarrière. Vanaf dat moment schreef zij haar eigen teksten. Deze teksten gaan over tragische levensgebeurtenissen waar iedereen mee te maken krijgt, maar waar niemand gemakkelijk over durft te praten. Dit resulteerde o.a. in de single “Hallo” die in het voorjaar van 2015 uitkwam en in haar One Woman Show “Er is nog hoop”.

Karin werd als jongste kind geboren in een artiestengezin. Haar vader genoot vooral in de 70er jaren grote bekendheid als Jan Boezeroen, zanger van het levenslied. Naast haar artiestencarrière was Karin jarenlang werkzaam als Unithoofd en Plaatsvervangend Algemeen Directeur in een justitiële rijksbehandelinrichting voor gedragsgestoorde en criminele jongeren. Vanaf 2006 heeft Karin een particuliere therapeutische praktijk.

Karin Goverde’s nieuwe single “Waar ben je nu” is ’n lied, waarin je bij de eerste klanken wordt meegezogen en wordt geraakt tot in het diepst van je hart.