Typhoon en poppodium Hedon in Zwolle organiseren benefietconcert vluchtelingen

typhoonTyphoon, zijn band en poppodium Hedon in Zwolle organiseren volgende week donderdag 17 september een benefietconcert om vluchtelingen te steunen. Optredende artiesten zetten zich belangeloos in en de opbrengst van het concert in Hedon gaat volledig naar Giro 6868 ten bate van de vluchtelingen.
Protestlied ‘Hier Is Het Goed’
Er wordt nog hard gewerkt aan het programma, maar de eerste acts die sowieso meewerken zijn: Typhoon & Friends, Racoon, Blaudzun, André Manuel, Roosbeef, Rico en Akwasi.
Typhoon heeft daarnaast samen met Henny Vrienten het protestlied ‘Hier Is Het Goed’ opgenomen om een uitgestoken hand te bieden aan ontheemden die een beter leven zoeken. Het nummer is sinds vandaag verkrijgbaar op iTunes en Apple Music. Andere streaming kanalen volgen in de loop van de week. De opbrengsten gaan naar de Stichting Vluchteling. (bron RTVOOST)