Tussen oliebollen door, heeft Gerrie tijd voor nieuwe single

gerry bischoff laat de zonEind september is voor Gerrie Bischoff het juiste moment om met een nieuwe single te komen. Voordat de Apeldoornse zangeres de oliebollenkraam weer ingaat, brengt ze het nummer ‘Laat de zon’ uit. ‘We staan nu nog met onze kermisattractie op de kermis in Joure en dan hebben we nog drie kermissen te gaan’, vertelt Gerrie Bischoff.

Daarna maken haar attracties plaats voor de oliebollenkraam. In het oliebollen-seizoen heeft ze mogelijkheid om haar nieuwe single ‘Laat de zon’ volop te promoten.

De oliebollenkraam bestiert ze samen met haar oudste broer Meindert Bischoff. ‘De oliebollenverkoop is tot 18 uur, we staan op één plek en ik kan tussendoor wel even weg voor een interview’, legt Gerrie uit. Tijdens het kermisseizoen is dat geen optie, aangezien zij en haar broer dan allebei een eigen attractie beheren.

De nieuwe single ‘Laat de zon’ ligt daarom al een tijdje klaar en ze kan niet wachten om het te laten horen aan het publiek. Het nummer sluit aan bij haar vorige singles ‘Je kunt niet eens fatsoenlijk liegen’ en ‘Morgenvroeg’, omdat het alle drie van oorsprong een Duits nummer zijn en stuk voor stuk zijn gemaakt bij FH-producties.

De zangeres is inmiddels ook alweer vooruit aan het denken en heeft al plannen voor nieuwe liedjes. Wellicht dat deze tijdens het oliebollen seizoen nog tot stand komen.