TINUS HOEKSTRA – BLIJF BIJ ME VANNACHTT

tinus hoekstra blijfHet allereerste album van de 27-jarige uit Doetichem afkomstige Tinus Hoekstra is een feit! ‘Blijf Bij Me Vannacht’ is de titel van zijn debuutalbum dat 3 oktober met een groots feest in De Kruisberg te Doetinchem wordt voorgesteld aan publiek en media. Al ruim vijf jaar werkt Tinus tot volle tevreden samen met Frank Verkooyen.

In 2011 vond de Doetinchemmer het tijd worden zijn carrière een muzikale boost te geven en dus zocht hij destijds contact met de zanger, componist en producer uit Breda. Het eerste wapenfeit van de vruchtbare samenwerking die ontstond was de single ‘Blijf Bij Me Vannacht’. Sindsdien bracht Tinus vijf singles op de markt die allen in The Boom! Studio in Breda werden opgenomen en geproduceerd, en die ook landelijk zijn uitgebracht.

Op het eerste album van Tinus staan 13 tracks waaronder zijn sinds 2011 verschenen singles: ‘Blijf bij me vannacht’, ‘Hoe kon ik weten’, ‘Waarom’, ‘Ik vraag je met pijn in mijn hart’, ‘Oh Joanna’en ‘Vanavond gaan we feesten’. Deze liedjes zijn aangevuld met een diversiteit aan nummers die Tinus op het lijf geschreven zijn en dus energiek zijn, vlot, fris en uiteraard met gezelligheid hoog in het vaandel. Aan dit via Nationale Artiesten Parade verschenen album werkten topmuzikanten mee als: Jan Oosting (trombone), Martijn de Laat (trompet), Louis Gerrits (saxofoon), Nico Verrips en Marcel Fisser (gitaar), Daniel Metz en Manfred Jongenelis (accordeon), kortom het debuutalbum van Tinus Hoekstra is er eentje die in geen enkele (digitale) platenkast zou mogen ontbreken. De zanger laat weten in zijn nopjes te zijn met de samenwerking met Frank Verkooyen die wat hem betreft gecontinueerd zal worden en daarnaast kijkt Tinus uit naar zijn allereerste albumpresentatie waaraan vele artiesten hun steentje zullen bijdragen. Tinus Hoekstra.. een artiest om in de gaten te houden!