TINO MARTIN MANAGEMENT UITGEBREID MET JOHN VAN KATWIJK

TinoMartinpersfoto_1Studio One is verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2015 het management team van TINO MARTIN is uitgebreid met John van Katwijk. John van Katwijk is een ervaren kracht, die betrokken was bij de ontwikkeling van vele grote muziekcarrières. Zo was hij onder meer de architect van de successen van René Froger en Glennis Grace.

Zowel als manager, alsmede componist en producer, heeft hij talloze grote hits achter zijn naam en was hij de grondlegger van stadionconcerten met Nederlandse artiesten. Johnny Sap, directeur van Studio One, hoopt door deze toevoeging, met TINO MARTIN de volgende stap te kunnen zetten, naar een verdere professionalisering en uitbouw van TINO MARTIN als landelijk fenomeen. Zijn agenda heeft inmiddels de vorm aangenomen van een nationale top artiest. TINO MARTIN is door de BUMA genomineerd als ‘Grootste Talent van 2015’.  Deze maand verschijnt het eerste album van TINO MARTIN vernoemd naar zijn grote landelijke hit “JIJ LIET MIJ VALLEN” en verschijnt zijn nieuwe single “TOCH ZAL IK ALTIJD AAN JE DENKEN”.

Op 4 en 5 oktober geeft TINO MARTIN zijn eerste theaterconcerten in de Schouwburg van Amstelveen. Dit concert zal op 4 oktober ‘live’ worden uitgezonden door RADIONL.