Succesvolle serie 2 Kleine Kleutertjes terug bij RTL Telekids!

2 kleine kleutertjesVanaf 14 september is het liedjesprogramma 2 Kleine Kleutertjes terug bij RTL Telekids. Iedere doordeweekse dag om 9.00 uur is het programma met kleurrijke tekenfilmpjes en vrolijke liedjes te zien in het Minikids blok. Door de liedjes, die door Jan Smit zijn geschreven en door zijn zus Monique Smit worden gezongen, leren de allerkleinsten onder ons allerlei basisdingen.

Zo leren kleuters en peuters op een leuke manier tellen, de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer.

Het eerste seizoen werd door kinderen én ouders heel goed ontvangen. Ook het boek met cd en de net nieuwe DVD en Puzzel zijn een ongekend succes. 27 september start de 2 Kleine Kleutertjes theatertour en zal in vele theaters door Nederland de voorstelling met Monique Smit te zien zijn.

Uitzending: iedere doordeweekse dag om 09.00 uur in het Minikids-blok bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een breed entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, een online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen. De Telekids programma’s zijn gericht op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, De Club van Sinterklaas, Keets Vlog, Totally Fit Kidz, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er kinderfilms uitgezonden. De kinderzender is op schooldagen van 06.30 tot 10.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 06.30 tot 17.00 uur te zien op het kanaal van RTL 8.