Ronnie Ruysdael: De Bostella op een E-bike

ronnie r de bostella jpegDe Bostella is en blijft een feestkneiter. Het is dan ook niet raar om te horen, dat het nummer al 25 jaar in de set is opgenomen van Ronnie Ruysdael.  Wanneer het wordt ingezet en Ronnie roept: ‘Polonaisuuhhhh’, springt iedereen in het gelid en loopt springend achter elkaar aan, dwars door de feesttent heen.
Toen Ronnie de vraag kreeg of hij een variatie op dit nummer zou kunnen verzinnen voor de E-bikefabrikant STELLA, hoefde hij daar niet lang over na te denken en zodoende is hij al de hele zomer te horen in de TV Commercial ‘We fietsen samen op een Stella’! Deze commercial is nog zeker tot en met oktober te zien op de landelijke Televisiezenders.
Tijdens de allereerste uitzending van de Coen en Sandershow op radio 538 werd de bijpassende jingle de ether ingeslingerd en ter gelegenheid van zijn jubileumjaar besloot Ronnie ook nog eens om deze reclamehit opnieuw op te nemen en ‘De Bostella’ als single uit te brengen.
Ronnie Ruysdael is na 25 jaar nog steeds niet kapot te krijgen!

Ter ere hiervan is De Bostella in twee versies opnieuw geproduceerd en opgenomen in Rooftop Studios te Holten door Edwin van Hoevelaak. Deze feestkneiter anno 2015 is vanaf nu verkrijgbaar op iTunes en alle andere digitale downloadportals.