Rebecca Schouw komt met knallende nieuwe single

rebecca schouw and the wallsRebecca; “Nog geen jaar geleden heb ik de ‘muzikale alleskunner’ Gerard Kielenstijn ontmoet bij een project waar we beiden in betrokken waren.  Na dit project hebben we contact gehouden en zijn we een samenwerking  gestart om een geheel nieuw nummer voor mij te produceren.

We hebben  samen besloten om eens iets anders te doen dan datgene wat het publiek van mij gewend is en zo ontstond het idee om de nieuwe single een rocktintje te geven. We hebben hier lang in stilte aan gewerkt om een goed product af te kunnen afleveren. De muziek en tekst waren, met dank aan Gerard, al snel compleet en zo  kwamen we tot de conclusie dat we met iets moois bezig waren en werden we steeds enthousiaster.
Toen alles opgenomen was en het resultaat voor het eerst door de boxen klonk, keken we elkaar vol trots aan. Alle ideeën om dit klein te houden waren verdwenen en heb ik samen met mijn manager Roy Paulssen besloten om het groter aan te pakken. Het idee was om dit alles onder mijn eigen naam uit te brengen en dan kijken hoe het opgepikt zou worden, maar dit idee werd na het horen van het nummer meteen aan de kant geschoven. Er werden plannen gemaakt voor een videoclip en zo werd het verhaal van de single vertolkt in een videoclip die al mijn verwachtingen oversteeg. Zo zijn we dan ook om tafel gegaan met een platenlabel, Jah! Music, waar de single met open armen ontvangen werd. Vorige week was de officiële release en het nummer is inmiddels vele malen gedownload.
Vanaf vandaag zullen ook de radiozenders het nummer kunnen draaien want naast het dowloaden – streamen is nu ook fysiek in de reguliere verkoopzaak verkrijgbaar AND THE WALLS CAME TUMBLING DOWN de nieuwe single van Rebecca Schouw