Peggy Mays komt met verrassende nieuwe single

Peggy Mays - Als ik eens zeggen konPeggy Mays een naam die al 8 jaar volop meedraait in de Vaderlandse showbizz. Vele televisie programma’s heeft zij een bijdrage aan mogen leveren. Waaronder in 2010 de voorronde van het Songfestival. Een van de weinige programma’s waarvoor ze thuis blijft en jaarlijks met veel aandacht naar kijkt en luister. Een van haar favoriete jaren is 2000.

Fly on the wings of love is al die jaren in haar hoofd blijven hangen en begin 2015 heeft ze er een eigen Nederlandse tekst op geschreven. En hiermee de studio in gegaan en onderleiding van Mario Veltman als producent komt ze nu met “ Als ik eens zeggen kon” . Een verrassend mooi nummer die echt alles in zich heeft de successen van de vorige singles te overtreffen. Van het nummer is ook een clip geschoten die inmiddels volop te zien is via de diverse clipzenders.
”Als ik eens zeggen kon” is verkrijgbaar zowel als cd single – download en via streaming