PAKKENDE NIEUWE SINGLE VOOR DE MOEFLONS

Moeflons0 jij en ikFeestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is “na wat wisselingen” de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband, ze hebben dan ook een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit. Sinds 2006 hebben de Moeflons diverse singles uitgebracht, o.a.”Het Dak Gaat Eraf” van juni 2006.

Deze is in eerste instantie voor de fun gemaakt maar was een erg leuk regionaal succes. Alle singles zijn tot nu toe zeer goed ontvangen bij publiek, radio & TV en werden/worden nog veel gedraaid op de kleine en grote zenders. Hierdoor waren de Moeflons te gast in diverse TV programma’s.
“Jij En Ik” is het nieuwste wapenfeit van de heren. Een heerlijke, vrolijke, poppy, reggae-achtige track die na één keer beluisteren in je hoofd blijft hangen. De productie lag in handen van Niels Lingbeek en voor deze single werd tevens een videoclip geschoten.