Opnieuw Twitterconcert Mike & Colin.

mike en colin twitterconcert 2015 deelIeder jaar geven Mike & Colin een Twitterconcert. het duo heeft de afgelopen periode ongelooflijk veel de vraag gehad of ze dit jaar nog een Twitterconcert gaan organiseren. Het duo laat weten; “Lang hebben wij gedacht dit een jaar over te slaan.”…. Maar…

 

Na een reeks van 3 uitverkochte concerten gaan de heren dit jaar een variant van hun Twitterconcert lanceren, genaamd: Twitterconcert The Party.

Tijdens deze avond zullen ze een show geven van maar liefst 1,5 uur!! Daar in zingen ze liedjes van hun nieuwe album ‘Oog voor jou’, maar ook oudere hits zoals ‘1e klas meisje’ en ‘alles is top’ en natuurlijk songs die ze aan jullie willen laten horen. Daarnaast hebben Mike & Colin een aantal bevriende collega artiesten zo gek gekregen om te komen optreden tijdens deze speciale en unieke avond. Wat is het verschil met onze vorige Twitterconcerten? Dit keer is het een party!

De kaarten zijn vanaf maandag te koop op www.ticketassist.nl !! Kaarten zijn 15 euro maar LET OP: De eerste 100 kaarten zijn 12,50 per stuk.

mike en colin twitterconcert 2015