Ook Iris Kroes al volop in de kerstsferen.

iris kroes 2016Iris Kroes liep al een tijdje met dit plan rond en nu zit ze er midden in; KERST. Ze is deze week begonnen met de opnames van een kerstalbum. Iris; “En wat ik nogal heel spannend vind, is dat ik dit helemaal puur en alleen met harp en zang, dus klein en intiem ga opnemen & ik plak er nog een ‘warm winter feelings’concerten reeks aan toe ook!

 
Nadat Iris Kroes met haar harp en prachtige stem de tweede editie van The Voice of Holland won ( onder de vleugels van Marco Borsato) kwam ze met een debuutalbum ‘First’, kreeg ze de Dutch Harp Award, kwam er een theatertour, schreef de titelsong voor de bioscoopfilm Stuk en haar EP ‘ It Will Come in Time’ . Voor 2016 staat er o.a. Irisistible op de agenda.
Irisistible? Onweerstaanbaar! Iris’ stem en klanken van de harp zijn onweerstaanbaar. Samen met haar muzikanten laat ze in een intieme setting prachtige nieuwe songs horen. Naast haar eigen repertoire worden er ook liedjes ten gehore gebracht die op haar muzikale pad kwamen en een speciale betekenis hebben.