Nieuwe single van zanger en entertainer Peter Dons.

peter dons sla je armenOp woensdag 23 september j.l. verscheen de nieuwe single van zanger en entertainer Peter Dons. Deze single “Sla je armen om me heen” is de derde in een reeks over het leven en gaat over het heden, verleden en de toekomst. Het is een cover van “Gli occhi miei” dat eerder bekend werd als “Help Yourself” door Tom Jones.

Peter Dons schreef een Nederlandstalige tekst en Peter van Leerdam bewerkte de oorspronkelijke muziek tot een salsa-achtige melodie. Eerder kwamen uit: “Plots was jij weg” in december 2014 en “Waar jij verschijnt” in april 2015. Deze stond 10 weken lang in de Top 10 van TV Oranje, waarvan 3 weken op de eerste plaats. Voor deze 2 singles schreef Peter Dons zelf zowel de tekst als de muziek. Evenals de 2 vorige singles, is ook van “Sla je armen om me heen” een videoclip gemaakt. Deze videoclip is geproduceerd door Jaap van Didden van JVD-video uit Vlaardingen, Opnames gedaan op het strand van Hoek van Holland, in de tuinen van landgoed Bouvigne te Breda, Rotterdam The Hague airport en in de Krimpenerwaard.

Peter Dons (6 mei 1954) groeide op in de wijk Charlois in Rotterdam-Zuid. Zong sinds 1979 in diverse bands en ging in 2004 op de solotoer. Vierde op 1 maart 2014 zijn 2.000ste optreden in de zorgsector.