Nieuwe single van Bertus Sipma gaat als een speer

bertus sipmaWellicht heb je hem al op de radio gehoord: de nieuwe single van Bertus Sipma “Geloof me (Dat dit blijft bestaan)”. Het nummer is nog maar net in release en hij wordt al goed opgemerkt bij de Nederlandstalige radiozenders. Zo is deze onder andere al Radio Continu Bliksemschijf geweest. En ook RadioNL en diverse andere stations laten de single al regelmatig voorbijkomen op de playlist.

 

Voor het schrijven en produceren van de single is Bertus Sipma de samenwerk- ing aangegaan met het populaire Friese duo De Doelleazen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een nummer met een hele andere sound dan dat we gewend zijn van Bertus.

De samenwerking met De Doelleazen is ontstaan nadat Bertus te kennen had gegeven een andere sound te zoeken voor zijn muziek. De Doelleazen zijn hier vervolgens mee aan de slag gegaan en hebben een aantal demo’s opgenomen. Na een aantal dagen samen met Bertus in hun studio in Buitenpost te hebben gespendeerd, is het drietal uitgekomen op de sound die “Geloof me (Dat dit blijft bestaan)” uniek maakt binnen het genre.

Voor de melodie van “Geloof me” heeft een Griekse nummer voor de inspiratie gezorgd terwijl voor het refrein een combinatie tussen pop en elektronische muziek is gekozen. Deze unieke sound staat in combinatie met de herkenbare tekst garant voor een feeststemming in elk café of kroeg.

Naast zanger en entertainer is Bertus sinds 2013 eigenaar van zijn eigen muziekcafé Bertus in Surhuisterveen, waar door het gehele jaar verschillende Nederlandstalige artiesten optreden. Bertus weet dus als geen ander de ingrediënten voor een feestavond vol met muziek en vertier. Officiële website: www.bertussipma.nl