Nieuwe single Ivar Oosterloo.

ivar oosterloo alles of nietsDe jeugdige zanger Ivar Oosterloo brengt menig tienermeisje het hoofd op hol. Hij heeft al verschillende muziekstijlen uitgeprobeerd maar het is duidelijk dat pop/soul helemaal zijn genre is. Ivar Oosterloo, alias Key Largo, is geboren in Deventer. Hij leert al jong gitaar spelen en komt vervolgens terecht bij de plaatselijke musicalvereniging.

Ook speelt hij in diverse bandjes. In 2007 doet Ivar mee aan de vierde editie van Idols. Met enkele andere deelnemers van Idols 4, onder wie Ferry Doedens, vormt hij daarna de boyband IDSF. Maar korte tijd later gaat de groep uiteen en kiest Ivar toch voor een solocarrière.
The Voice of Holland
Onder de naam Key Largo brengt Ivar Oosterloo in 2011 zijn debuutsingle ‘Am I Lost’ uit. En in 2012 doet hij onder zijn eigen naam mee aan The Voice of Holland. Dat jaar bemachtigt hij met de singles ‘Hit me baby one more time’, ‘Breakeven’, ‘Apologize’ en ‘Baby’ hit-noteringen.
Het was tijdens de finale van het programma dat Ivar eindelijk de richting vond waarin hij zichzelf als artiest op zijn gemak voelde. Van oorsprong zong Ivar Engelstalige liedjes, maar tijdens The voice of Holland zong hij, samen met coach Marco Borsato, het liedje ”Zij”. De reacties die daarop volgde hebben hem aangemoedigd om het zingen in zijn moerstaal verder te ontwikkelen. Ivar “Ik ben me na die tijd gaan verdiepen in de Nederlandse muziek. En ik kwam uit bij bands als Blof en Doe Maar en artiesten als Hans de Booij van het liedje Annabel. Het eerste Nederlandse liedje dat ik zong bij een optreden was ”zo stil” van Blof. Gewoon om te kijken hoe het voelde, en dat smaakte echt naar meer.
In de studio van Guido Aalbers rond Ivar de mix af van zijn eerste single “Dansen in mijn hoofd”. Zijn nieuwste single heet ‘Alles of Niets’. De clip >