Nieuwe single / clip Albert van Benthem.

albert van bentheim persAlbert Casanova is de artiesten naam van zanger/acteur Albert van Benthem.  Albert is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als volkszanger Fons voor een telecombedrijf. Die naam is nu verleden tijd!!! Na diverse feestnummers gaat Albert het nu over een hele andere boeg ‘gooien’.

Hij heeft zijn nieuwe single uit gebracht onder zijn eigen naam, Albert van Benthem. Na een niet zo mooie periode voor de zanger, kreeg hij de inspiratie om een ballad te gaan schrijven. Het nummer heet ‘Als je mij niet meer wilt zien’. Voor de eerste keer heeft de zanger gewerkt met Ger Oerlemans en Jeffrey vd Meer.  “ Het is geen standaard clip dit keer maar iets waar zeker over gepraat zal worden” liet Albert onlangs aan De Sterrenparade weten. Vandaag gaat single en clip van ALBERT VAN BENTHEM in de release.

Door De Sterrenparade