NIEUWE SINGLE & ALBUM VOOR ROEL BRITTING

Roel Britting - Hoes VoorkantZanger Roel Britting timmert al jaren aan de weg en met succes. Overal waar hij optreed is het feest.  De zanger uit Alphen a/d Rijn maakt vrolijke volkse muziek en heeft een enorme aanhang van fans. Met zijn zeer zuivere aangename stem en pakkende muziek weet hij het publiek telkens weer te boeien.

De singles die hij heeft uitgebracht werden door het publiek goed ontvangen.
Enkele titels zijn:

* Sorry
* Zonder Jou
* Laat Mij Maar Gaan
* Al Jouw Woorden

Zijn nieuwste single heeft als titel ‘’Nachtenlang’’ en is geschreven door Hans Louws, geproduceerd door Brad Grobler en de koortjes zijn ingezongen door Stevie Maxx. De single is te downloaden via de bekende downloadsites als Itunes, Spotify, Deezer, etc…. Op YouTube is de bijbehorende videoclip te zien.

Naast de single komt Roel Britting ook met een gelijknamige album dat zondag 18 oktober 2015 zal worden gepresenteerd in dorpshuis Ons Tehuis in IJzendoorn. Tijdens deze album presentatie zal tevens Roel zijn 60ste verjaardag gevierd worden. Mensen die willen komen zijn van harte welkom om het evenement bij te wonen. De kosten zijn € 30,- euro all inclussive ( inclusief entree, cd album, gepresenteerde hapjes en het onbeperkt nuttigen van drank ).

Artiesten die zullen optreden zijn o.a. Roel Britting, Anno Britting, Daantje, Mike Van Dijk, Dirk, Martin De Jager, Wouter Roos, Frits Schaaf.

Sinds kort heeft Roel Britting ook een eigen FaceBook pagina, hier zal binnenkort meer informatie op
komen te staan over zijn album en de presentatie daarvan.

https://www.facebook.com/roel.britting