Nieuw muzikaal programma met Jan Smit & 3JS

jansmitbymaritasteggink145AVROTROS komt met een nieuw muzikaal programma, waarin Jan Smit mensen wil verrassen die het verdienen om eens flink in het zonnetje gezet te worden. Jan en zijn muzikale vrienden de 3J’s maken speciaal voor hem of haar een nieuwe persoonlijke versie van zijn of haar lievelingsliedje, met hulp van andere artiesten of bekenden. 

3js_3510marita150Hiervoor zijn ze dus op zoek naar mensen die het verdienen om eens goed verrast te worden. Ken jij een held, iemand die iets bijzonders voor anderen gedaan heeft? Vul het formulier in en stuur een kort filmpje met jouw motivatie mee. Hou dit wel geheim voor jouw held, anders is de verrassing er al af… En vergeet niet te vermelden wat het lievelingsliedje van deze persoon is! Voor de duidelijkheid: het gaat om het lievelingsnummer van degene die je wilt verrassen dat hoeft dus niet van Jan Smit of de 3J’s te zijn!

LET OP: Om mee te doen moet jij een video op YouTube uploaden (mag op verborgen/unlisted, zodat alleen wij het kunnen zien) en de link van de video in het formulier zetten.

Site/ formulier; http://www.avrotros.nl/site/over-avrotros/publiek-en-kandidaten/nieuw-muzikaal-programma/