MICHEL WOLSINK WEET HET ZEKER: ‘EENS KOMT DE DAG’ !

michel wolsink nwHij heeft een eigen fanclub, bracht al vele singles uit en een Duitstalig Album! Zijn liedjes variëren van: Feestknaller tot Ballad en van Schlager tot Levenslied. Het begon allemaal op 7 januari 2010 toen zijn eerste Nederlandstalige single ‘Steeds Weer Als Ik Jou Zie’ werd uitgebracht.

Het nummer behaalde wekenlang hoge noteringen in diverse hitlijsten en stond 2 weken in de Nederlandse Single Top 100. Daarna volgden er al snel meerdere singles en verscheen er in 2012 zelfs een Duitstalig Album ‘Windstärke 10’ !

We kunnen rustig stellen dat Michel als solozanger met ondertussen al meer dan 10 singles op naam en een Duitstalig Album, behoorlijk aan de weg timmert ! Van het gezellige levenslied tot een carnavalsplaat en van pakkende pop-schlagers tot een voetbalplaat, dat afwisselend in zowel het Nederlandstalig als Duitstalig.

Op 25 september brengt Michel Wolsink de opvolger van zijn in 2014 verschenen single ‘Bella D’Amor’ uit. Voor ‘Eens Komt De Dag’ schreef Michel zelf de tekst en liet hij de compositie en arrangementen over aan Rob Mullink en John te Dorsthorst. De productie van deze single, waarvoor overigens uitsluitend live instrumenten zijn gebruikt, vond plaats in de A60 Recording Studio te Didam. ‘Eens komt de dag, dat ik weer bij jou wonen mag, daar in de hemel, zal ik weer bij jou zijn’. In tegenstelling tot wat de tekst doet vermoeden is de single geen droevige ballad, maar een inhaker en echte meezinger.

‘Eens Komt De Dag’ is vanaf 25 september te verkrijgen via de bekende downloadportals en de fysieke single zal verkrijgbaar zijn bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van deze single waarop eveneens de orkestband is geperst, zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel.