Marktplaats verkoper single Esther Groenenberg ; de status is gewijzigd in ‘gereserveerd’.

esther elk kind is een beginDe verkoper van de cd van Esther Groenenberg, heeft zijn/haar status op Marktplaats veranderd in ‘Gereserveerd’. De Zwolse zangeres Esther Groenenberg kreeg afgelopen weekend de tip dat haar promo-cd’s op Marktplaats staan, meldde RTVOOST gisteren.

En dat is niet de bedoeling. Daarom deed ze een opmerkelijke oproep op Facebook. De cd’s van Groenenberg staan voor een paar euro te koop op de verkoopsite. Toen de Zwolse het doorkreeg plaatste ze een oproep op Facebook, waarin ze mensen opriep om hoger te bieden dan hun voorganger. “De verkoper krijgt bij elke bieding een mail.” Veel mensen gaven echter gehoor aan de oproep van Groenenberg. Inmiddels is de hoogste bieding bijna 10 miljoen euro. “Ik vroeg om één of vijf cent hoger te bieden en dacht dat een paar mensen zouden reageren. Maar dat werden er wat meer.”

esther groenendijk foto rtv oost‘Niet erg dat cd’s op Marktplaats staan’

“Ik ben niet op mijn pik getrapt dat er cd’s van mij op Marktplaats staan. Ik heb ze ook wel eens op een rommelmarkt gezien”, vertelt de zangeres.

“Mensen mogen zelf weten wat ze met gekochte spullen doen. Maar dit zijn promo-cd’s, die zijn gratis verstrekt aan radiostations om mijn muziek te promoten. En dat is niet netjes. Als mensen een CD van mij willen kopen, moeten ze dat via mij doen. Dit is oneerlijk.”

Nu is de status veranderd, liet de zangeres zojuist weten;

 

esther groenendijk foto marktplaats