“LIBERTY” nieuwe single INCH

INCH - Liberty“Het is een mooi project geworden”, vertelt de enthousiaste zangeres die in het dagelijks leven als Inge van den Biggelaar door het leven gaat. “We zijn er al vanaf eind 2012 mee bezig”, lacht ze, “maar doordat er andere projecten doorheen liepen komt de single nu pas uit”. “We hebben gekozen voor een Engelse en een Nederlandse versie.

Omdat we er al zo lang mee bezig zijn, hebben verschillende composities de revue gepasseerd en hebben we er 2 uitgekozen, een Engelse en een Nederlandse versie dus. Ook zijn er 2 videoclips en wel in zwart wit”. De Engelse versie komt 24 september uit en de Nederlandse versie wordt in oktober uitgebracht. Nadat zij het afgelopen jaar met veel succes, de single “Dromenland” voor KiKA, heeft uitbracht is nu gekozen voor een vlot uptempo nummer.
Het lied is geschreven door Marcel LaHaye en Roel Jongenelen. Het nummer is geproduceerd door Roel Jongenelen in samenwerking met Sonic Solutions. Zij produceerden eerder samen “Late at Night”, Big Spender en Rio 2014, voor de zangeres. Deze nummers deden het erg goed in het buitenland met onder andere een Top 10 notering in de Mallorca Mega Charts top 100.
Volg INCH via Facebook: www.facebook.com/inge.vanapollo

 

 

 

.