Laat Mij Vanavond Met Jou Dansen!

Patrick Willemse Laat mijWie kan Patrick Willemse, de zanger met de hoge zuivere noot, weerstaan? Frans Bauer in elk geval niet. Hij reageerde enthousiast op Patricks prestaties en dankzij Frans kwam Patrick bij Laurens van Wessel in de studio. Na zijn succes in de Soundmixshow zat Patrick niet stil. Hij ontwikkelde zijn eigen repertoires met professionele songwriters.

Kus Me Lieveling stond maar liefst 8 weken in de Nederlandse top-30. Met zijn 2e single Jij Zit In Mijn Hart veroverde Patrick opnieuw het grote publiek. Patrick zette er vanaf dat moment de vaart in. Nog geen vier maanden na Sinds Ik Jou Zag is nu de single Laat Mij Vanavond Met Jou Dansen! uit. Deze single heeft alle potentie om het voorgaande succes meer dan te evenaren.
Laat de stem van Patrick Willemse je blij maken. Dans eens met hem!