KonFetTi (Aaron en Kim) slaat nieuwe weg in !

KonfettivoorAaron & Kim, oftewel KonFetTi zijn naast serieus ook lekker maf en garanderen bij hun optredens een half uur lang feest boordevol interactie met het publiek. Via Rood-Hit-Blauw brengt KonFetTi de single met de titel ’24-7-365’ uit. Ingewikkeld? Ben je mal; 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar willen Aaron en Kim bij elkaar zijn.

Gewoon frisse, lekker dansbare, vrolijke en gezellige kidspop voor jong maar ook voor oud(er)!
Aaron wordt super vrolijk van mooi weer, is bang van spinnen, smult van Engelse drop, wordt chagrijnig van verkoudheid en moet het hardste lachen om.. Kim! En Kim op haar beurt is óók bang van spinnen, wordt chagrijnig van slecht weer, wordt super vrolijk van zingen, dansen en optreden terwijl ze vreselijk moet lachen om.. Aaron. Kortom het tweetal Aaron Dijsselbloem en Kim Jansen hebben elkaar wel gevonden zeg. Het tweetal vormt het Duo KonFetTi ! Kim was eerst actief bij de meidengroep Twizzle die o.a. de single ‘Lolmedicijn’ uitbrachten en verder te zien waren in televisieprogramma’s als de X-Factor en bij Carlo & Irene. Aaron scoorde in 2005 en 2007 hits met de singles ‘Do you really want to hurt me’ en ‘Nowhere to hide’. Boekingen ITB Entertainment : 073 – 6440773 / www.konfetti-online.nl