Kim de Boer draagt nummer op aan haar zus

kim de boerDe nieuwe single van Kim de Boer “I don’t wanna lose you”, staat in het teken van de strijd die Suzanne, de zus van Kim, voert tegen een hersentumor. Nadat er eind 2011 een hersentumor werd geconstateerd, schreef Kim het persoonlijke “I don’t wanna lose you”.

Dit is een muzikale verwoording van de band tussen de twee zussen in deze moeilijke periode, en is naast een eerbetoon, ook een manier om aandacht te vragen voor onderzoek naar deze nog steeds ongeneeslijke ziekte.

Kim is ambassadrice van organisatie Ventoux3. Elk jaar wordt de Mont Ventoux per fiets beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren. Ook Kim beklimt sinds 2012 elk jaar deze berg als eerbetoon aan haar zus en alle andere slachtoffers van deze ziekte. De beklimming van 11 september dit jaar samen met haar broer, was de aanleiding voor Kim om “I don’t wanna lose you” nu ook uit te brengen: “Het gaat eens écht ergens over, dit ligt me aan het hart!”.
“I don’t want lose you” is geproduceerd door Ton Dijkman en wordt uitgebracht vanuit het label K.I.M. records. Officiële website: www.kimdeboermusic.nl.