Karin Welsing keert terug naar vertrouwd label.

karin welsing persKarin is verheugd te kunnen meedelen dat haar nieuwe single binnenkort als vanouds zal verschijnen op Rood-Hit-Blauw. Karin:  Ik heb met Ronald (Lees RHB) altijd een goed contact gehad en gehouden, dit ook na mijn “uitstapje” naar een ander label.

Rood-Hit-Blauw is een bekend platenlabel welk zich voornamelijk bezig houdt met Nederlandse (volkse) produkties op Singles en Cd’s en dat is voor mij doorslaggevend in mijn keuze.
Ronald (RHB):
Het is altijd leuk als een artiest(e) na enige tijd terugkeert op mijn platenlabel. Karin is een artieste die al langere tijd goed aan de weg timmert en daarnaast uitstekend past op mijn label. De nieuwe single “Wat je ook zegt, wat je ook doet” is er weer eentje om in te lijsten en we zullen er gezamenlijk weer alles aan doen om deze prachtige single tot een succes te maken! Meer informatie is te verkrijgen via: www.karinwelsing.nl