Jubilaris en duizendpoot Jolanda Clement pakt uit tijdens jubileum!

jc eventTegelijk met haar vijfde JC-Muziekreis naar ‘Der Brabander’ in Winterberg viert JC-Event/Records/Travel van Jolanda Clement haar eerste lustrum in 2016. De vierde editie vindt komende november plaats als Jacques Herb, Leen Zijlmans, De Hollandio’s, Elz Bakker en Gino Fey van 16 t/m 19 november samen met de gasten de grens over trekken voor het sfeervolle evenement ‘Kerstgroeten uit Winterberg’.

Vervolgens wordt van 18 t/m 21 maart 2016 met meer dan tien artiesten waaronder ‘special guest’ Willem Barth en een mystery guest, het 5-jarig jubileum van JC gevierd eveneens in ‘Der Brabander’.

Jolanda Clement was, terwijl ze de speelgoedwinkel Jo-Jo-Toys in het Brabantse Waspik runde, al vele jaren actief in de muziek. Belangeloos promootte ze diverse artiesten, ze organiseerde presentaties en begeleidde artiesten onder de naam Jo-Jo Music 4 You en daarnaast was ze actief voor o.a. Yim entertainment/records van Nol Roos. Later, als de deuren van haar speelgoedwinkel definitief zijn gesloten, ontstaat JC-Event en wordt daar JC-Records aan toegevoegd. Daar de artiestenreizen ondertussen ook een prominente plek hebben gekregen bij de activiteiten van JC, is onlangs JC-Travel in het leven geroepen.

De kracht van JC? Alles onder één dak! Plugging, records, promotions, productions, management, bookings, events en muziekreizen!

Binnen no-time zette Clement haar nieuwe bedrijf op de muziekkaart van ons land. Vele door Jolanda geplugde singles verschenen inmiddels op het label JC-Records en talloze evenementen zijn sindsdien al georganiseerd. Eén daarvan was de eerste JC-Muziekreis naar Winterberg in 2012. “Dit smaakte zó naar meer dat deze reis wellicht ook in 2013 weer op de agenda komt te staan”, aldus Jolanda Clement destijds. Inmiddels zijn de muzikale vakanties naar het prachtige Duitse Winterberg met haar vele skipistes en bezienswaardigheden in de regio, een doorslaand succes en een traditie geworden. Ook afgelopen maart zat Vakantiehotel ‘Der Brabander’ weer bommetje vol en staken zowel de honderden gasten als de vele artiesten de loftrompet uit voor JC vanwege de perfecte organisatie en de uitstekende accommodatie.

Na de reis ‘Kerstgroeten uit Winterberg’ van komende november, ook geschikt voor rolstoelgebruikers trouwens, wordt het 5-jarig bestaan van JC-Event/Records/Travel gevierd tijdens de 4-daagse JC-Event Jubileum Muziekreis van 18 t/m 21 Maart 2016. Al vanaf € 189,- pp. op basis van eigen vervoer, kan worden deelgenomen aan de altijd gezellige muziekreis naar het schitterende Hoch-Sauerland. Uiteraard kan ook per touringcar, vanuit de opstartplaatsen Breda, Waspik en ’s-Hertogenbosch, worden deelgenomen aan deze reis. Artiesten als Willem Barth, Michel Wolsink, DuoNL, De Hollandio’s, Monique Schellekens, Bjorn Litjes, Crist Coppens, Ferry Goorden, Thom Coppens, Wilbert, Rocky Taylor, Johan Heeren, Marloes van Ham en Martien Buijks zullen hun opwachting gaan maken tijdens het jubileumweekend waarin Eric van Eeten de presentaties voor zijn rekening zal nemen.

“5 Jaar JC-Event-Records-Travel en voor de vijfde keer naar Winterberg, reden genoeg om eens flink uit te pakken met diverse verrassingen”, zo laat Jolanda Clement alvast weten!

jc event