Holland Festijn naar Zwolle

holland festijn zwolleOp 26 September is er in de Bierton aan de Schellerbergweg in Zwolle een Holland Festijn feest waarbij een groot aantal artiesten deze avond voor een geweldig spektakel zullen zorgen. Henk Bernard die momenteel de ene naar de andere hit scoort is inmiddels in het hele land een veel gevraagde zanger in zalen en op piratenfeesten.
Jacques Herb kennen wij natuurlijk van zijn grootste hit Manuela maar wat de denken van het duet met Zwollenaar Henri van Velzen misschien dat dit nummer nog voorbij komt. John West is o.a. bekend geworden door het tv progamma Bloed zweet en tranen en een grandioos nummer met Lange Frans ook hij mag op dit feest natuurlijk niet ontbreken evenals Vinzzent, die met zijn hit dromendans bij Coen en Sander van 3FM een graag geziene gast is. Wimmie Bouma de Zwollenaar die ooit een lied over zijn stad heeft uitgebracht kent iedereen hem natuurlijk van de hit,van de Ring die jij draagt, waar hij nummer 1 mee is geworden bij RadioNL top 1500 en een gouden plaat mee heeft verdient. Maar ook Raymond Smit is, evenals Wesley Wolters, die met sneltreinvaart de artiesten ladder aan het beklimmen zijn, zullen van de partij zijn in hun eigen woonplaats. Kevin Smit is ook zeker geen onbekende zanger en hij is evenals Hessel Wijkstra werkzaam bij Radio NL en zorgen ervoor dat ook de regionaal bekende artiesten een landelijk podium verdienen. waar Kevin de liefde bezingt, zingt Hessel het liefst truckers liedjes, waar hij als oud vrachtwagenchauffeur zijn liefde voor het vak had gevonden

Het Holland Festijn is mede mogelijk gemaakt door Henri van Velzen Entertainment, Radio NL en MH Sound. de presentatie is wederom in handen van Willie Oosterhuis.
Locatie: de Bierton Schellerbergweg 27 Zwolle
Zaal open 19.30 uur Aanvang 20.30 uur
Kaarten Voorverkoop: 15.00 euro
Kassa: 17.50 euro
Voorverkoop,
de Bierton Schellerbergweg 27 Zwolle
Online www.hollandfestijn.nl

 

holland festijn zwolle