Het nieuwe theaterseizoen Iris Kroes.

iris kroes 2016Nadat Iris Kroes met haar harp en prachtige stem de tweede editie van The Voice of Holland won ( onder de vleugels van Marco Borsato) kwam ze met een debuutalbum ‘First’, kreeg ze de Dutch Harp Award, kwam er een theatertour, schreef de titelsong voor de bioscoopfilm Stuk en haar EP ‘ It Will Come in Time’ . Voor 2016 staat er o.a. Irisistible op de agenda.

iris kroes 2016Irisistible? Onweerstaanbaar! Iris’ stem en klanken van de harp zijn onweerstaanbaar. Samen met haar muzikanten laat ze in een intieme setting prachtige nieuwe songs horen. Naast haar eigen repertoire worden er ook liedjes ten gehore gebracht die op haar muzikale pad kwamen en een speciale betekenis hebben.

 

Kaarten; http://www.impactentertainment.nl/shows/plays/1516-iris_kroes

 

 

 

iris kroes 2016 speellijst