Het liedje moet wel ergens over gaan

jordy van vilsteren hart“Er zingen al te veel artiesten liedjes die nergens over gaan”, aldus producer Frank van Etten. Hij tekende voor de tekst en muziek van de nieuwe single van Jordy van Vilsteren, welke gaat over zijn liefdes verdriet. De Zwolse zanger heeft een gebroken hart, vandaar de titel ‘Jij hebt mijn hart gebroken’.

 

Na een succesvolle debuutsingle van Jordy van Vilsteren is het tijd voor een opvolger. Daarvoor is hij naar de studio van Frank van Etten gegaan. “Jordy van Vilsteren en ik zaten een kwartiertje in de studio en toen is de nieuwe single ontstaan. Jordy wilde een up-tempo, maar het liedje moet wel ergens over gaan. Het resultaat is ‘Jij hebt mijn hart gebroken’”, aldus schrijver, componist en producer van de single Frank van Etten.

De single ‘Jij hebt mijn hart gebroken’ is autobiografisch, aangezien Jordy sinds kort weer vrijgezel is. Als ervaringsdeskundige kan Jordy al zijn emotie kwijt in het nummer. De uptempo muziek is ook op verzoek van de zanger, net als de tekst. Op alle fronten past het nummer daardoor bij Jordy van Vilsteren.