HANS STEIGER maakt van grote hit uit 1988; KIJK IK JE AAN

hans steiger kijk ik je aanHaarlemmer Hans Steiger verkeert nog steeds in ‘n zomerse vakantiestemming! Afgelopen zomer lanceerde hij de single ‘Vakantie’ dat van noord tot zuid op airplay mocht rekenen in ons land. De zanger blijft nog even in zomerse sferen want in de studio van Frank Verkooyen nam hij een heuse reggaeplaat op getiteld: ‘Kijk Ik Je Aan’.

“Het idee van dit nummer ontstond tijdens een weekend weg met mijn vrouw en kinderen. In de auto werd het nummer ‘Don’t Turn Around’, een grote hit uit 1988 van Aswad gedraaid. Wij leerden elkaar kennen precies op het moment dat die plaat uitkwam. Door de persoonlijke link met dit nummer ontstond dan ook het idee om het in ‘t Nederlands te laten bewerken”, zo vertelt Hans over zijn nieuwe single.

Hans was op 17-jarige leeftijd de jongste geregistreerde ondernemer van Haarlem. Niet als zanger maar als steigerbouwer! Want pas op 34-jarige leeftijd greep hij bij wijze van grap naar de microfoon in de plaatselijke horeca. De inmiddels bijna 44-jarige zanger die vorig jaar runner-up werd bij de Party Storm Awards als “Meest veelbelovende zanger”, is met ‘Kijk Ik Je Aan’ alweer toe aan zijn tiende single. “Ik heb altijd al een reggaenummer in mijn repertoire willen hebben en ik hoop dat deze nieuwe single het succes van ‘Laat me lekker leven’ zal evenaren of beter nog.. zelfs zal overtreffen”, zo laat Hans enthousiast weten. Femke Reuvers tekende voor de tekst van deze single die verschijnt via Nationale Artiesten Parade. “Ik ben in een gevorderd stadium om medio volgend jaar mijn eerste album te presenteren”, aldus Hans Steiger!