HannesJr brengt zijn 2e single “Wanneer jij kust” uit !

hannes wanneerNog maar vijftien jaar is Hannes Jr. en toch is deze geboren Amsterdammer alweer toe aan zijn tweede landelijk uit te brengen single. Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties ontdekte Hannes ‘per ongeluk’ toen hij een bezoekje bracht aan de studio van Mario Veltman en daar een zanger hoorde met hele volwassen sound.

Toen Ronald tot zijn stomme verbazing merkte dat een jongeman van nog maar 14 jaar achter die sound zat, werden meteen besprekingen gestart. En dan kan het ineens hard gaan; Zo verscheen afgelopen mei de debuutsingle ‘Als jij lacht’ van HannesJr. met hierbij de belofte ook, dat Nederland in de toekomst nog heel veel meer gaat horen van dit talent.
De in Hilversum woonachtige Hannes HeldermanJr. die in het verleden al de nummers ‘Samen op het strand’ (Frans Duijts) en ‘Vader en vriend’ opnam, komt nu met zijn nieuwe single: ‘Wanneer jij kust’. Een swingende en qua muzikale aankleding bijzonder opmerkelijke plaat voor HannesJr. want met een bigbandsound zal deze single zich vlot gaan onderscheiden. Voor de videoclip, gemaakt door New Sense Media, en foto opnames door Jim Hoogendorp (persfotograaf van Prive,Telegraaf e.a), werd een passend script geschreven. Kortom, niets is aan het toeval overgelaten, deze single gaat HannesJr. stevig op de kaart zetten. De deskundige jury (Han Koreneef) van het Demo-panel heeft op 14 september tijdens het grote BumaNL-festival in ‘s-Hertogenbosch, de single als erg mooi en goed gezongen beoordeeld. Alleen al dat is een enorm compliment voor HannesJr. en een bevestiging ook van de stijgende lijn die deze jeugdige zanger te pakken heeft!
Hannes Jr. is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/hannesjr.helderman

De CD single ‘Wanneer jij kust’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.