Geslaagde album presentatie Jan van Est

jan van est - het is zoals het is-228x228Zaterdagavond 5 september werd in een stampvolle Kazerne in Dordrecht het vijfde album van Jan van Est gepresenteerd: ‘Het Is Zoals ’t Is’.  Tijdens de drukbezochte avond zong Jan de nieuwe nummers van alweer de vijfde cd die Jan heeft uitgebracht. Naast Jan waren er optredens van collega’s Django Wagner, Jeffrey Heesen, Havenzangers, Ferry de Lits, Arjon Oostrom, Bob Offenberg en Raymond Pluijmert.
Op het album staan maar liefst 13 gevarieerde liedjes waaronder de nieuwe single Ik Wil Maar Kijken.  Het album ‘Het Is Zoals Het Is’ krijgt lovende recensies in de media en wordt veelvuldig gedraaid op radiostations waaronder aankomende ‘album van de week’ bij Radio NL. Jan zingt liedjes die volks en gezellig zijn, maar ook graag met iets meer diepgang en nieuwe geluiden ‘Al mijn liedjes zijn onmiskenbaar Jan van Est, daar ben ik enorm trots op!’, aldus Jan. Na het optreden nam Jan ruim de tijd om met alle aanwezige fans op de foto te gaan en om handtekeningen uit te delen.  Aan alle fans die zaterdag aanwezig waren in Kazerne: bedankt voor de zeer geslaagde avond!

Groet en ontmoet Jan;  Zondag 13 september om 13 uur in de MediaMarkt te Tilburg of tijdens de cd-presentaties, zondag 27 september in Eindhoven en zondag 11 oktober in Lanaken (België).