Gabry brengt Be My Baby in nieuw jasje

gabry be my babyWe schrijven het jaar 2006 als Gabry haar eerste stappen zet in de vaderlandse showbizz. In 2007 verscheen haar eerste (mini) album met daarop 7 nummers en nu vele jaren later heeft ze meerdere singles op haar naam staan. Een van de meest succesvolle nummers is het nog altijd veel gedraaide “ Wil je mij” . Maar ook met “ Dingen” behaalde ze de airplay rotatie bij diverse omroepen.

Engels en Nederlands is de rode draad die door het muzikale leven van deze in Groningen woonachtige zangeres gaat. De nieuwe single is er een uit de studio van Peter van der Veen ( PenT) en is in het Engels. Een klassieker in een nieuw jasje dat mag je gerust zeggen van “ BE MY BABY”
Gabry een graag gezien artiest bij diverse feesten en evenementen en een die weet wat ze wil namelijk het publiek vermaken en dat doet ze goed. BE MY BABY is vanaf vandaag volop verkrijgbaar via de diverse downloadportals en te beluisteren via de streaming sites.