Enige kinderconcert van Mooi Wark, maar ook Drukwerk, Old Ni-js, e.v.a. op Siepelrock

mooi wark sipelrock foto 4Op 30 en 31 oktober is het weer zover. Siepelrock in Pesse. Het jaarlijkse feestje van Mooi Wark. Met dit jaar een ijzersterk programma zowel op de vrijdag- als op de zaterdagavond. Tevens zal het enige kinderconcert dat Mooi Wark dit jaar geeft op de zaterdagmiddag plaats gaan vinden.

 

Vrijdagavond 30 oktober zal er worden afgetrapt door DJ Murdock. Een beetje gek, een beetje apart, maar wel een geweldige feestmaker.
De band Dirty Dog speelt rockcovers van de jaren ’70 tot nu. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en bekende klassiekers van o.a. Ram Jam, Aerosmith of Pearl Jam.
Na een jaar lang neus peuteren, bier drinken en shaggies rollen was het er weer tied veur! Dolly & zien Tarrels gaan weer deur in een iets andere formatie waarbij Wally de tweede stem en sologitaar op zich neemt. Er zullen nieuwe nummers voorbij komen maar ook hits van de cd’s ‘Jong en Onwies’en Hits(ig).
Stonegood zal deze avond afsluiten. Vorig jaar stonden ze ook op de Siepelrock vrijdag en hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten dat ze dit jaar als hoofdact zijn geboekt. Stonegood brings an stonegood and hillarical act with famous Netherlandse crackers in stonecoal English. The feastrock-sensation beformed around (ex)bandlids of Mooi Wark, de Zingende Fresia’s, Mannenkoor Karrespoor en Jovink en de Feederbeatles brings an stonegood and at the same time rock and roll live- act with famous songs in an surprising new jacket.

Zaterdagmiddag 31 oktober is voor de jonge Siepelrock(st)ers! Mooi Wark zal dan het enige kinderconcert van 2015 gaan geven. De kinderen voor in de tent en de ouders achterin.
Elk jaar weer een groot feest met vele lachende gezichtjes. Mooi Wark mag de teksten dan wel aanpassen maar daar hebben de kinderen ‘schijt an’.

Zaterdagavond wordt er afgetrapt door DJ Danny Blom. Zeg je feest, dan zeg je Danny. Dat heeft ie al meerdere malen bewezen in diverse (feest)café’s en feesttenten. We kunnen wel stellen, Feest met een hele dikke vette hoofdletter F.

Old Ni-js bestaat uit (oud)bandleden van Boh Foi Toch, Normaal en Toontje Lager. Met als bekenste namen Ferdi Joly en Willem Terhorst. Er zullen dan ook veel nummers van Normaal en Boh Foi Toch de revue passeren.
De haan is dood, Motorboot, Blonde Harremien, Kaboutertje, De bek vol vlaai, Ik zal oe met de piele, Gertje gaatie goed. Wie kent ze niet. Hein van The Spitfires zal de tent op z’n kop gaan zetten!
Een feest van herkenning zal het optreden van Drukwerk worden. ‘Je loog tegen mij’, ‘Wat dom’, ‘Schijn ’n lichtje op mij’, ‘Marianneke’ en ‘Carolien’. Wie kent ze niet. Een hoog meezing gehalte dus.
Natuurlijk sluiten de mannen van Mooi Wark Siepelrock af. Ze zullen er een nog groter feest van maken dan het waarschijnlijk al is. Ze zijn druk in de studio. Zullen ze nog een paar nieuwe nummers gaan spelen? Het is hun eigen feestje. Zullen ze nog iets extra’s gaan doen? Er bij zijn is beleven!

Voor meer info op www.siepelrock.nl