“Een echte Piet, die pest niet” is de eerste single van Esmeralda,

Piet Esmeralda (Persfoto)Esmeralda die al vanaf 2011 met veel plezier werkt voor Sinterklaas, Zong altijd de leukste liedjes mee op het Kasteel in Spanje. Haar Pietenvrienden vonden dat zo leuk, dat de Sint dit jaar een grote wens liet uitkomen. Eindelijk mocht ze haar eigen single maken.

In September reisde ze in het geheim naar Nederland om de voorbereidingen te treffen voor “Een echte Piet, die pest niet” een vrolijk uptempo met een belangrijke boodschap voor jong en oud. Want ‘Pesten doet alleen maar pijn’ Voor de single werden speciaal foto’s gemaakt bij Kasteel Duurstede in Utrecht. Waar Sinterklaas vaak tegast is tijdens zijn verblijf in Nederland. Esmeralda werkte voor de single samen met twee goede bekenden van Sinterklaas. Harold Verwoert die al vele Sinterklaas liedjes op zijn naam heeft staan. Schreef, componeerde, en produceerde deze track. De Release is in handen van Kevin Heiman, Onder zijn label Heiman Music zal de single uitgebracht worden. Meer informatie over Esmeralda vind u op: http://www.facebook.nl/Esmeraldapietje “Een echte Piet, die pest niet’ is vanaf 26 Oktober verkrijgbaar in alle Downloadshops.