Duitse Schlagers in een nieuw jasje en gewoon uit Nederland!

caelestis persfotoCaelestis, een nieuwe naam in Muziekland. Dit duo, bestaande uit Arjan Venemann (Lena) en Johnny Bolk (Convoi Exceptionnel), hebben de handen ineen geslagen op het gebied van de Schlagermuziek. De Schlagermuziek is in Duitsland nog steeds populair, dus waarom proberen we daar niet iets te doen was het idee.

 

Wat we doen zijn, naast eigen Duitstalige en Nederlandstalige, nummers, medley’s van de bekendste Duitse schlagers ten gehore te brengen. Een groot meezingfestijn dus. De eerste single “Du hast meine seele beruhrt” is geschreven door Dennie Christiaan en de muziek is van Edwin van Hoevelaak. De nummers worden in samenwerking geproduceerd door Van Hoevelaak en AV audio producties. De bedoeling is dat Caelestis voornamelijk in Duitsland zal optreden, maar na het verkondigen van het idee zijn de eerste boekingen ook al in Nederland binnen gekomen. De debuut single zal 24 oktober tijdens Caelestis und freunde bij Maxx Hoogeveen (kaarten te bestellen via eventics.nl) ten gehore worden gebracht.

Het eerste internationale tv optreden komt eraan, begin Oktober reist Caelestis af naar Oostenrijk om voor een Oostenrijkse tv producent een clip te maken voor de single, die behalve Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, ook in Nederland te zien zal zijn bij Dorothy Oosting’s programma : Auf geht’s mit Dorothy. Bij RTV Oost. Dus we kunnen wat verwachten..

Verdere info, of Boekingen op: Facebook pagina: Caelestis Of: www.arjanvenemann.nl , twitter @ArjanVenemann / Facebook Arjan Venemann Of: www.johnnybolk.nl , twitter @JohnnyBolk / Facebook Johnny Bolk

 

caelestis persfoto

 

 

 

 

 

 

 

.