Dubbel Platina tijdens Première 2 Kleine Kleutertjes theatertour

2 kl kl jan smit d platina Het ‘2 kleine kleutertjes’ album heeft de dubbel platina status bereikt. Dat betekent dat er meer dan 80.000 exemplaren van zijn verkocht. Tijdens de première van de ‘ 2 Kleine Kleutertjes’ Theatertour in het Gooiland te Hilversum kregen Jan en Monique Smit een enorme verassing.

 

Edsilia Rombley mocht op het podium de twee in het zonnetje zetten met een dubbel platina plaat voor het album van de ‘2 Kleine Kleutertjes’. Met de verkoop van ruim 80.000 exemplaren is de officiële dubbel platina status bereikt.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, bestaande uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een CD en een dvd &puzzel. Het boek en de cd zijn beiden met platina bekroond. Buiten de kwaliteit van de producten, roemt men de educatieve kant ervan. Alle liedjes zijn gezongen door Monique Smit. De succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie zal ondersteund worden door de huidige theatertour die in oktober zal worden voortgezet. Voor data zie de tabel hieronder.

 
Zaterdag 3-okt WEERT
Zondag 4-okt ALMERE
Zondag 11-okt VENLO
Zondag 18-okt BARENDRECHT
Zondag 25-okt WAALWIJK
Woensdag 28-okt GOES
Zondag 1-nov VENRAY
Woensdag 1-nov BAARN
Zondag 8-nov BERGEN OP ZOOM
Zaterdag 14-nov GRONINGEN
Zondag 15-nov ALMELO
Zondag 22-nov ZWOLLE
Zondag 20-dec EINDHOVEN
Zondag 20-dec EINDHOVEN
Woensdag 23-dec LELYSTAD
Dinsdag 29-dec VEENENDAAL
Woensdag 30-dec HARDERWIJK
Zaterdag 2-jan ROTTERDAM
Zondag 3-jan STEENWIJK
Zondag 17-jan OOSTERHOUT
Zondag 24-jan SCHIEDAM
Zaterdag 20-feb FRANEKER
Zondag 21-feb DOETINCHEM
Zondag 28-feb HAARLEM