Disney in Concert met o.a. Thomas Berge, Anita Meyer en Leona Philippo.

disney-in-concert-2015-tickets-v2Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman in het grootste Disney in Concert ooit! Daarnaast is gisteren bekend gemaakt dat ook The Voice winnares Leona Philippo op komt treden op 25 oktober.


Disney in Concert  zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show – waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen  – grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat. Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman op. Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai Loman zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen. Tickets zijn verkrijgbaar via onder andere www.eventim.nl.

Disney in Concert is in een kleinere setting tot twee keer toe in het prestigieuze Concertgebouw te zien geweest. Maar de vraag naar kaarten is zo groot dat men nu de overstap naar de Ziggo Dome maakt.

Producent Erwin van Lambaart : “De bezoekers van 5 tot 85 jaar krijgen een uniek concert dat zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een enorm HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Jong en oud zal worden meegevoerd in de wondere wereld die Disney heet”.

Aan de indrukwekkende line-up van Jamai, Kim-Lian, Sjors, Thomas en Anita zullen de komende weken nog meer grote namen worden toegevoegd. Wie hen bij Disney in Concert op 25 oktober gaan vergezellen, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het verleden leert dat de tickets voor Disney in Concert altijd binnen korte tijd zijn uitverkocht. Wie dit familie-uitje niet wil missen, wordt aangeraden snel kaarten te kopen; http://www.eventim.nl/Tickets.html?affiliate=ENL&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1336072&includeOnlybookable=true&x10=1&x11=disney

 

 

 

.