Debuutsingle Mitch Kerstens; “Ik zag de maan en de sterren in jouw!

Mitch Kerstens voor RGBDe Brabantse zanger Mitch Kerstens is nog jong maar er is één ding wat hij echt leuk vindt; “Entertainen”. Hij begon met zingen in een carnavalsgroepje maar zijn zangcarrière raakte vorig jaar in een stroomversnelling toen hij als één van de leadzangers van het duo “de Partycaptains” een gigantische carnavalskneiter scoorde.

 

Naast deze activiteiten gaat hij nu ook werken aan een solo carrièrewaarbij hij zich gaat richten op een allround feestelijk repertoire. Hij benaderde de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer (die ook de succesvolle debuutsingle voor de Partycaptains maakte) en vroeg hem om een gloednieuwe single voor hem te schrijven en produceren!
“Het resultaat is echt super!” zegt Mitch zeer tevreden. “Toen ik de demo hoorde wist ik meteen dat dit goed was”. Zijn debuutsingle is een ijzersterk nummer met een hoog feestgehalte en heeft de titel; “Ik zag de maan en de sterren in jouw ogen”. Uptempo, een fris geluid en een groot meezinggehalte zijn de ingrediënten van de plaat die uitkomt via het label van AKMP (red. André Kooiman Muziek Produkties)
De single is vanaf 17 September verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en zal gepromoot worden door PLUGplugging op vele radiozenders en websites in Nederland en België.
Met deze heerlijke debuutsingle heeft Mitch Kerstens een vliegende start gemaakt, waar we in de toekomst nog veel van zullen gaan horen!
Meer info: www.andrekooiman.nl / Bron: AKMP